Maandmenu "zelf ervaren is meer waard dan honderd dingen horen"

Maandmenu november 2018

Sprankelend aperitief met wachtbordje

Pompoenpuree met gebakken buikspek en quinoa

Consomme van wild

Chateau briand bordelaise, wintergroentjes en kroketjes

Normandisch botergebakje met vanille ijs

prijs 48 euro/pp met aperitief, zonder drank

Maandmenu december 2018

Prosecco met hapjes van de chef

Bavarois van bloemkool met coquilles en waterkerscoulis

Pastinaaksoepje met spek

Hertensteak met wintergarnituur en amandelkroketjes

Soesje met warme chocoladesaus en mokka-ijs

prijs: 48 € met aperitief, zonder dranken

reservatie verplicht met vermelding maandmenu telnr. 056/712127

Maandmenu januari 2019

Sprankelend aperitief met wachtbordje

Gebakken foie gras met peer,amandel en korst van peperkoek

Minestrone soepje

Kraaibiefstuk met geroosterde spruitjes en biersausje en pont neuf

Kroketje van rijstpap met karnemelksorbet en kiwicoulis

prijs: 48 euro/pp zonder drank tijdens menu

reservatie verplicht 056/712127 met vermelding maandmenu

Maandmenu februari 2019

Prosecco met wachtbordje

Gegrilde scampi met citroen bieslook risotto

Soepje van winterpostelein met pancetta

Eendeborst met witloof uit de tajine en gebakken aardappelen

Verloren brood uit de oven met appel en peer en vanille-ijs

prijs: 48 euro/pp zonder drank tijdens menu

reservatie verplicht telnr. 056/712127 met vermelding maandmenu