Maandmenu

"Zelf ervaren is meer waard dan honderd dingen horen"

Maandmenu oktober 2019

Prosecco met wachtbordje

Gebakken kabeljauw met puree en milde venkelsaus

Minestrone

Chateau briand met gebonden jus, seizoengroentjes en rosti aardappelen

Vanille roomijs gezouten karamel en hazelnoot

prijs: 48 euro/pp

reservatie verplicht telnr 056/712127 met vermelding maandmenu

Maandmenu november 2019

Sprankelend aperitief met wachtbordje

Op vel gebakken zalmfilet met lichte mosterdpuree en blanke botersaus

Pompoenroomsoepje

Ragout van wild met herfstgarnituur

chocolade dessert

prijs: 48 euro/pp zonder drank met aperitief

reservatie verplicht 056/712127

Kerstdagmenu welkom vanaf 12u00

Sprankelend aperitief met hapjes van de chef

Foi gras in een nieuw jasje

Bisque van grijze garnalen

Citrussorbet

Hertenkalf met jus van wild, winterse garnituur en pommes dauphines

Kerstdessert

Koffie en zoet

prijs: 72 euro/pp all-in met aangepaste wijnen

Reservatie verplicht 056/712127

Maandmenu december

Sprankelend aperitief met wachtbordje

Op vel gebakken zeebaars met crème van pastinaak

Consommé van wild

Gebakken eendeborst met winterse groentenkrans en gratin dauphinois

Tarte tatin met vanille roomijs

prijs: 48 euro/pp zonder drank met aperitief

reservatie verplicht met vermelding maandmenu  telnr. 056/712127